Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στον Πειραιά –

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στον Πειραιά – Εντοπισμός και συλλήψεις διακινητών και παράνομων μεταναστών στην Πάτρα – Εντοπισμός και σύλληψη διακινητή και παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα
 
 
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό του 25χρονου οδηγού σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, στην Ακτή Βασιλειάδη του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά.
Συγκεκριμένα, Φ/Γ- Ι.Χ. όχημα με οδηγό τον ανωτέρω 25χρονο εξετράπη της πορεία του και προσέκρουσε στα τσιμεντένια διαχωριστικά διαζώματα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο αριστερό άνω άκρο. 
Με μέριμνα του Α' Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ο τραυματισθείς διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
******
Ένας διακινητής και δεκαοκτώ (18) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο Νότιο Λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Φ/Γ όχημα – ψυγείο, διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος αλλοδαπός οδηγός του μετέφερε επιμελώς κρυμμένους στο χώρο του φορτίου το οποίο αποτελείτο από παλέτες με τελάρα που περιείχαν πορτοκάλια και ειδικότερα στο κενό που είχε δημιουργηθεί σε  δύο παλέτες  κατά την αφαίρεση των τελάρων τους δεκαοκτώ (18) αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του διακινητή.
Επίσης, ένας διακινητής και δέκα (10) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο Νότιο Λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Φ/Γ όχημα – ψυγείο, διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος αλλοδαπός οδηγός του μετέφερε επιμελώς κρυμμένους στο χώρο του φορτίου το οποίο αποτελείτο από παλέτες με τελάρα που περιείχαν πορτοκάλια και ειδικότερα στο κενό που είχε δημιουργηθεί σε  δύο παλέτες  κατά την αφαίρεση των τελάρων, δέκα (10) αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του διακινητή.
 
******
Ένας διακινητής και δύο (02) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, κατόπιν διενεργηθέντα ελέγχου σε Ι.Χ.Ε. όχημα με επικαθήμενο που οδηγούσε 48χρονος αλλοδαπός, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε έναν 43χρονο αλλοδαπό και έναν 18χρονο αλλοδαπό  για τους οποίους κατείχε και επέδειξε για τον πρώτο μια άδεια οδήγησης Σουηδίας χωρίς λοιπά ταξιδιωτικά έγγραφα και για τον δεύτερο διαβατήριο Σουηδίας το οποίο ανήκε σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να τους μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL