Συνέχεια ενημέρωσης για τα λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα

Συνέχεια ενημέρωσης για τα λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα –  Πνιγμός στη Ν. Μάκρη – Συνδρομή βοηθείας σε προσαραγμένο σκάφος στην Ναύπακτο –      Μηχανική βλάβη σε Ε/Γ-Υ/Γ- F/Dστον Πειραιά – Εξαφάνιση αλλοδαπού μέλος πληρώματος Κ/Ζ στο Ηράκλειο –Σύλληψη παράνομου μετανάστη στην Πάτρα

Συνέχεια ενημέρωσης:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η καταμέτρηση της ποσότητας των λαθραίων τσιγάρων,  από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, παρουσία τελωνειακών υπαλλήλων, η οποία ανέρχεται στα  394.760 πακέτα τσιγάρα,  διαφόρων επωνυμιών.

========================

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, σήμερα το πρωί, από τη θαλάσσια περιοχή Ζούμπερι Ν. Μάκρης, 86χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Ν.Θ.Λ. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», όπου  διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός της πρόκειται να προωθηθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για νεκροψία–νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

========================

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε ο Λιμενικός Σταθμός Ναυπάκτου από ναυαγοσώστη της παραλίας ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ Ναυπάκτου, ότι το Ι/Φ-Θ/Γ «ARAOK» σημαίας Γαλλίας παρασύρθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και προσάραξε στα αβαθή της παραλίας, με έναν 68χρονο αλλοδαπό επιβαίνοντα, ο οποίος καλούσε σε βοήθεια.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό ΛΣ –ΕΛΑΚΤ. , καθώς και το Α/Κ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ» Λ.Ν. 995 και το Σ/Κ «ΙΑΣΟΝ» Λ.Ν. 218, με την συνδρομή των οποίων αποκολλήθηκε το προσαραγμένο σκάφος και στην συνέχεια ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

Από τη Λιμενική Αρχή Ναυπάκτου απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την προσκόμιση βεβαίωσης αξιοπλοΐας από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί. 

========================

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Λιμενικό Φυλάκιο του Αργοσαρωνικού σύμφωνα με ημερολογιακή εγγραφή του Πλοιάρχου του Ε/Γ-Υ/Γ- F/D«ΒΕΝΟΥΣ Ι» Ν.Π. 8037, ότι κατόπιν ελέγχου και επιθεώρησης από τον Αρχιμηχανικό και Α’ Μηχανικό του πλοίου, διαπιστώθηκε βλάβη στο δεξιό τούρμπο της αριστερής κύριας μηχανής.

Το πλοίο είχε προγραμματισμένα δρομολόγια στις 16.20 και στις 18.00 από Πειραιά για Αίγινα – Αγκίστρι, τα οποία εκτελέστηκαν από άλλα πλοία της εταιρείας.

Από το 8ο Λιμενικό Φυλάκιο του Α’ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΒΕΝΟΥΣ Ι», μέχρι την αποκατάστασης της βλάβης του και την βεβαίωσης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

========================

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου ενημερώθηκε από υπάλληλο ναυτικού πρακτορείου του Κ/Ζ «AIDADIVA» σημαίας Ιταλίας, η οποία δήλωσε ότι στις 26/07/2011 κατά τον απόπλου του πλοίου από το λιμάνι του Ηρακλείου διαπιστώθηκε ότι 26χρονος αλλοδαπός, μέλος πληρώματος, έπειτα από έξοδο του δεν επέστρεψε στο πλοίο, το οποίο είχε αποπλεύσει απογευματινές ώρες την ίδια ημέρα με προορισμό τον  Πειραιά.

========================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, 30χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL