Μηχανική βλάβη Ι/Φ σκάφους στην Πύλο

Μηχανική βλάβη Ι/Φ σκάφους στην Πύλο – Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με τη ρύπανση στην Άνδρο στις 30/07/2011 – Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή κλεψίτυπων δίσκων στο Πέραμα – Μεταφορά ασθενούς

Απογευματινές ώρες χθες, το Ι/Φ «ARYADA» σημαίας Η.Π.Α. παρουσίασε βλάβη στο πηδάλιο, ενώ βρισκόταν 20ν.μ. Δ.Ν.Δ. από το λιμάνι της Πύλου, με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα τέθηκαν σε ετοιμότητα προς συνδρομή βοήθειας πλωτά και χερσαία μέσα της Λιμενικής Αρχής Πύλου, καθώς και παραπλέοντα ιδιωτικά σκάφη.

Το «ARYADA» κατέπλευσε αυτοδύναμα και πρόσδεσε με ασφάλεια στην μαρίνα της Πύλου, συνοδεία της Ε/Γ – Λάντζας «ΒΑΣΩ Μ.» Ν.Π.07, στην οποία επέβαιναν στελέχη ΛΣ – ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και πλοηγός του λιμένα Πύλου.

Από το Λιμεναρχείο Πύλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης του και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας. 

========================

Συνέχεια ενημέρωσης:

Η ρύπανση από ψήγματα πίσσας, που εντοπίστηκε, πρωινές ώρες χθες, κατά μήκος των παραλιών «ΚΥΠΡΙ», «ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ», «ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ» και «ΤΖΑΝΕΤΑΚΗ» Άνδρου, περισυνελέγη και απομακρύνθηκε από τις προσβληθείσες παραλίες με θετικά αποτελέσματα.

Επίσης πραγματοποιήθηκε έλεγχος στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή για εντοπισμό επέκτασης ρύπανσης με αρνητικά αποτελέσματα.

========================

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες  χθες, εντός του λιμένα Περάματος, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, ένας 22χρονος αλλοδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του με σκοπό την πώληση κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ηχητικού και οπτικού υλικού (175 CD και 141 DVD).

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ το παράνομο εμπόρευμα κατασχέθηκε.

========================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, μεταφέρθηκε χθες από το λιμάνι Καταπόλων Αμοργού στο λιμάνι της Νάξου, με πλωτό περιπολικό του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, 88χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL