Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Πειραιά -

Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Πειραιά - Εντοπισμός και διάσωση παράνομων μεταναστών στη Μυτιλήνη και στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδή ασθενούς

 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από μέλος πληρώματος του Ε/Γ – Ο/Γ «ΚΝΩΣΣΟΣ ΠΑΛΑΣ» Ν.Ηρακλείου 31, το οποίο είχε καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά, ότι 76χρονος επιβάτης κατά την έξοδό του από το πλοίο έπεσε από τις κυλιόμενες σκάλες με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Άμεσα ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ΤΖΑΝΕΙΟ όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

 

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Τριάντα έξι (36) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή “ΧΑΡΑΜΙΔΑ” Μυτιλήνης ν. Λέσβου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Οι ανωτέρω συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επίσης, είκοσι πέντε (25) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή “ΞΑΜΠΕΛΙΑ” ν. Λέσβου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Οι ανωτέρω συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανακρίσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

*****

Ένας (01) παράνομος μετανάστης εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Ο ανωτέρω συνελήφθη επιχειρώντας να επιβιβασθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικο Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμένα της Νάξου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” Ν.Ν.57, 70χρονος, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL