Μηχανική βλάβη σε Ι/Φ σκάφος αναψυχής «AROULETTE» στην Κυλλήνη

Μηχανική βλάβη σε Ι/Φ σκάφος αναψυχής «AROULETTE» στην Κυλλήνη – Απαγόρευση απόπλου στο Ε/Γ-ΚΑΤ «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ» στο λιμάνι του Πειραιά

 

Η Λιμενική Αρχή Κυλλήνης ενημερώθηκε μεταμεσονύκτιες ώρες από τον κυβερνήτη του Ι/Φ σκάφους αναψυχής «AROULETTE» σημαίας Γαλλίας, ότι κατά τον πλού του από Νεάπολη Βοιών και σε απόσταση 2,5 ν.μ. περίπου από το λιμάνι της Κυλλήνης διαπίστωσε ότι το σκάφος του είχε μηχανική βλάβη.

Το σκάφος έδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Κυλλήνης, ενώ από τη Λιμενική Αρχή του απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και διαπίστωσης της αξιοπλοΐας του.  

==================

Το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά μετά τον κατάπλου του Ε/Γ-ΚΑΤ «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ» Ν.Π.10328 στο λιμάνι, μεταμεσονύκτιες ώρες, απαγόρευσε τη συνέχιση πλόων του μέχρι προσκομίσεως οριστικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Η απαγόρευση  επιβλήθηκε ύστερα από μείωση της ταχύτητάς του που αναφέρθηκε στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης κατά τη διάρκεια του πλού του για το λιμάνι του Πειραιά με 378 επιβάτες, οι οποίοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL