Σύλληψη για ναρκωτικά στο Βόλο

Σύλληψη για ναρκωτικά στο Βόλο – Διάσωση χειριστών θαλάσσιων μέσων αναψυχής στη Μυτιλήνη – Ακυβέρνητη λέμβος στη Βόνιτσα – Πνιγμοί στη Βοιωτία, το Παλούκι και το Λευκαντί

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα,στον κεντρικό προβλήτα του λιμένα Βόλου, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ–Τ/Χ πλοίο, από προσωπικό του τμήματος Ασφάλειας του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Βόλου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, 27χρονος ημεδαπός διότι βρέθηκε να κατέχει, εντός της χειραποσκευής του, τρεις (03) πλαστικές συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 597 γραμμαρίων, μια (01) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 120,00 ευρώ.

Στη συνέχεια, με τη συνδρομή προσωπικού του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και παρουσία Δικαστικού Επιμελητή, πραγματοποιήθηκε κατ’ οίκον έρευνα, κατά την οποία βρέθηκε μια (01) πλαστική συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 53 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ενώ οι ναρκωτικές ουσίες, η ηλεκτρονική ζυγαριά και το χρηματικό ποσό κατασχέθηκαν.    

Φωτογραφικό υλικό από το περιστατικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του γραφείου μας www.hcg.gr.

======================

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, ότι δύο χειριστές ιστιοσανίδας, είχαν περιέλθει σε κίνδυνο, στην παραλία «ΝΗΣΕΛΙ» Χαραμίδας.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε με ασφάλεια τα άτομα που κινδύνευαν.

Οι δυο χειριστές, ηλικίας 50 και 36 ετών, μεταφέρθηκαν στην ακτή, καλά στην υγεία τους.

======================

Η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, ότι στο λιμάνι της Βόνιτσας υπήρχε μια λέμβος που πραγματοποιούσε συνεχόμενους κύκλους, με έναν επιβαίνοντα, ο οποίος πιθανόν έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν από ξηράς προσωπικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ενώ, δια θαλάσσης, παραπλέοντα σκάφη τα οποία ακινητοποίησαν τη λέμβο και  μετέφεραν με ασφάλεια τον 78χρονο Κυβερνήτη στη στεριά.

Ο 78χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο τοπικό Κέντρο Υγείας ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

======================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΣΑΡΑΝΤΗ» Βοιωτίας, 73χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Θηβών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία – νεκροτομία.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Δόμβραινας του Υπολιμεναρχείου Αντίκυρας.

======================

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΘΙΝΕΣ» Βαρθολομιού Ηλείας, 62χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου για νεκροψία – νεκροτομία.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Παλουκίου.

======================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΛΕΥΚΑΝΤΙ» Ευβοίας, 88χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία – νεκροτομία.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Σχετικά αρχεία: 

Wildcard SSL