Έρευνες για αγνοούμενη λουόμενη στην Κορινθία

Έρευνες για αγνοούμενη λουόμενη στην Κορινθία – Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στην Αλεξανδρούπολη – Τραυματισμός αλλοδαπής επιβάτιδος στη Νάξο – Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ–Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ» – Σύλληψη παράνομου μετανάστη στην Πάτρα – Πνιγμοί στη Χίο, την Κορινθία και την Αρτέμιδα – Μεταφορά ασθενούς

Η Λιμενική Αρχή Κιάτου, ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, για αγνοούμενη 22χρονη λουόμενη στη θαλάσσια περιοχή Ξυλοκάστρου Κορινθίας.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν από ξηράς όχημα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ενώ δια θαλάσσης πλωτό περιπολικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και το σκάφος «ΜΑΡΙΑ» Τ.Κ. 139, προκειμένου προβούν σε έρευνα και εντοπισμό της αγνοούμενης.

Η 22χρονη εντοπίσθηκε από το «ΜΑΡΙΑ» να κολυμπάει σε απόσταση περίπου 1 ν.μ. από την ακτή και περισυνελέγη, καλά στην υγεία της.

======================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Αλεξανδρούπολης, όταν δίκυκλο που οδηγούσε 29χρονος συγκρούστηκε με ποδήλατο που οδηγούσε 65χρονος.

Αποτέλεσμα ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του 29χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, από  όπου εξήλθε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

======================

Η Λιμενική Αρχή Νάξου, ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ–Τ/Χ «ΦΛΑΙΝΓΚ ΚΑΤ 3» Ν.Π. 10562, για τον τραυματισμό 41χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος.

Συγκεκριμένα, η 41χρονη, κατά την αποβίβασή της από το πλοίο, παραπάτησε και έπεσε από τη σκάλα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο δεξί κάτω άκρο.

Η τραυματισθείσα διεκομίσθη στο τοπικό Κέντρο Υγείας, από όπου εξήλθε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου.

======================

Σήμερα στις 18.30, η Λιμενική Αρχή Αμοργού, κατά τον κατάπλου του Ε/Γ–Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ» Ν.Π. 10576 στο λιμάνι, ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχό του, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο (Νάξο – Ηράκλεια – Σχοινούσα – Κουφονήσι – Δονούσα – Αιγιάλη – Κατάπολα), ότι δεν προσέγγισε στο λιμάνι της Δονούσας και της Αιγιάλης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (ΒΔ 7 τοπικά 8 bf).  

Τα 4 άτομα που ανέμεναν στη Δονούσα, προς επιβίβαση, θα προωθηθούν με το επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο.

======================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας αλλοδαπός διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

======================

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΡΔΑΜΥΛΑ» Χίου, 72χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημαστο «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ» Γενικό Νοσοκομείο Χίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομία.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

======================

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΒΡΑΧΑΤΙ» Κορινθίας, 72χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομία.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κορίνθου.

======================

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Αρτέμιδος, 69χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για νεκροψία – νεκροτομία.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. μεταφέρθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Σύμης στο λιμάνι της Ρόδου, με το Ε/Γ–Ο/Γ–Κ/Μ «ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Ρ. 38, 36χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL