Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη - Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ «ΦΛΑΙΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΒΕΝΟΥΣ» στην Αίγινα

 

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, μετά τον κατάπλου Ε/Γ–Ο/Γ πλοίου προερχόμενο από Πειραιά, 15χρονος αλλοδαπός διότισε έλεγχο που διενεργήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε να κατέχει τρεις (03) πλαστικές συσκευασίες οι οποίες περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 11,40 – 11,10 και 8,51 γραμμαρίων αντίστοιχα.

Επίσης, πρωινές ώρες σήμερα στο ίδιο λιμάνι,  κατά την διάρκεια ελέγχου από το προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, μετά τον κατάπλου Ε/Γ–Ο/Γ πλοίου προερχόμενο από Πειραιά, συνελήφθη 36χρονος, διότισε έλεγχο που διενεργήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε να κατέχει μία (01) πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 14,62 γραμμαρίων.

 

Προανακρίσεις, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

========================

Πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Αίγινας, ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «ΦΛΑΙΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΒΕΝΟΥΣ» Ν.Π. 8037 για μηχανική βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή ενώ το πλοίο βρισκόταν στο λιμάνι της Αίγινας προκειμένου να εκτελέσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο των 07:30 για Πειραιά.

Στο πλοίο επέβαιναν 92 επιβάτες οι οποίοι προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το Ε/Γ-Υ/Γ «ΦΛΑΙΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ» και το «ΦΛΑΙΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΑΘΗΝΑ» την 08:00 και 08:30 αντίστοιχα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύθηκε ο απόπλους του «ΦΛΑΙΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΒΕΝΟΥΣ» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

 

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL