Πνιγμός στη Ν. Ποτίδαια Χαλκιδικής

Πνιγμός στη Ν. Ποτίδαια Χαλκιδικής – Ελαφρά πρόσκρουση Ε/Γ-Κ/Τ «ΚΙΝΓΚ ΣΑΡΟΝ» Ν.Π.10630 σε φωτιστικό σώμα στο λιμένα Σύμης – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Ν. Ποτίδαιας Χαλκιδικής, 78χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο Θεσσαλονίκης για νεκροψία-νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Ν. Μουδανιών.    

================

Μεσημβρινές ώρες σήμερα το Ε/Γ-Κ/Τ «ΚΙΝΓΚ ΣΑΡΟΝ» Ν.Π.10630, κατά τη διαδικασία απόπλου του από το λιμάνι της Σύμης, στο πλαίσιο τουριστικού περιηγητικού πλού Ρόδο – Σύμη – Ρόδο, προσέκρουσε ελαφρά η δεξιά άγκυρά του («νύχι» δεξιάς άγκυρας) σε φωτιστικό σώμα που βρισκόταν στο κρηπίδωμα, στη βόρεια πλευρά του λιμένα Σύμης.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν η καταστροφή του φωτιστικού σώματος, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός ατόμου ή θαλάσσια ρύπανση, ενώ δεν επηρεάστηκε η αξιοπλοΐα του πλοίου.

Το πλοίο συνέχισε την εκτέλεση του περιηγητικού του πλού με 356 επιβάτες, ενώ από το Υπολιμεναρχείο Σύμης διενεργείται προανάκριση.  

================

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νέου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.    

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL