Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Πνιγμός στο Πολύχρονο Χαλκιδικής – Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη – Σύλληψη κυβερνήτη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στην Πάργα

 

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και οι δύο αλλοδαποί συνεπιβάτες του, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το αναφερόμενο όχημα. 

=================

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Πολύχρονο Χαλκιδικής, 51χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η σορός της πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο Θεσσαλονίκης για νεκροψία-νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Ν. Μουδανιών. 

=================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμάνι της Μυτιλήνης από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 20χρονος, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 20,00 γραμμαρίων, μία πλαστική συσκευασία με ρητινοειδή κατεργασμένη κάνναβη βάρους 1,00 γραμμαρίου καθώς και σύνεργα χρήσης.  

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ποσότητες ναρκωτικών και τα σύνεργα χρήσης. 

   =================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Πάργας από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους «ΒΙΚΗ Φ ΙΙ» Ν.Π. 10629, ο κυβερνήτης του, διότι μετά από καταμέτρηση επιβατών που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε σαράντα τρεις (43) υπεράριθμους.

Συγκεκριμένα, ενώ το Πιστοποιητικό Ασφαλείας του σκάφους προέβλεπε τη μεταφορά διακοσίων σαράντα τεσσάρων (244) επιβατών, κατά την καταμέτρηση βρέθηκαν διακόσιοι ογδόντα επτά (287).

Κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ο κυβερνήτης αφέθηκε ελεύθερος, ενώ από το Λιμενικό Σταθμό Πάργας διενεργείται προανάκριση.    

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL