Εντοπισμός και συλλήψεις παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών στη Μήθυμνα και την Ηγουμενίτσα -

Εντοπισμός και συλλήψεις παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών στη Μήθυμνα και την Ηγουμενίτσα - Εντοπισμός νεκρών θαλάσσιων χελωνών και κητών τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο 2015 - Διακομιδή ασθενούς

 

Είκοσι εννέα (29) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή ''ΓΕΝΙ ΛΙΜΑΝΙ'' Κάπης ν. Λέσβου, από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μήθυμνας και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Ανωτέρω συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

*****

 

Ένας 31χρονος παράνομα εισελθών αλλοδαπός εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε να επιχειρεί να κρυφτεί σε Φ/Γ όχημα το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό και συνελήφθη διότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

 

*****

 

Τρία (03) δελφίνια και δύο (02) θαλάσσιες χελώνες εντοπίστηκαν νεκρές κατά τους μήνες Φεβρουάριο και Ιανουάριο 2015 σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Από τις Λιμενικές Αρχές Λαυρίου, Σαλαμίνας, Ρόδου, Βόλου, Αμαλιάπολης και Πόρτο Λάγους Αλεξανδρούπολης ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες για την υγειονομική τους ταφή.

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Σκιάθου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ'' Ν. Σκιάθου 158, 24χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL