Έρευνες για τον εντοπισμό γυναίκας στη Χερσόνησο

Έρευνες για τον εντοπισμό γυναίκας στη Χερσόνησο - Σύλληψη για ναρκωτικά στην Καβάλα – Ρύπανση στις Λιβανάτες - Μεταφορές ασθενών

Ενημερώθηκε, σήμερα στις 03:20, η Λιμενική Αρχή Χερσονήσου, από ιδιώτη, για περιστατικό πτώσης γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντός λιμένα Χερσονήσου, από εξέδρα ύψους περίπου πέντε μέτρων.

Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες προς εντοπισμό της από πλωτό περιπολικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ιδιωτικό σκάφος στο οποίο επέβαινε όργανο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ιδιώτη δύτη καθώς και καταδυτικό συνεργείο δύο (02) ατόμων με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Εξελίξεις θα δοθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

==========================

Συνελήφθη, χθες στις 20:00, στον επιβατικό λιμένα Καβάλας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 37χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του, εντός της προσωπικής του τσάντας και συγκεκριμένα σε συσκευή μικροφώνου (ήχου):

-          μία (01) διάφανη πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 10 γραμ. και

-          μία (01) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 5,9 γραμ.

Επίσης, εντός του λεβιέ των ταχυτήτων του οχήματος, βρέθηκε μία (01) νάιλον συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 0,2 γραμ.

Από τη Λιμενική Αρχή Καβάλας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.

==========================

Θαλάσσια ρύπανση, από ακάθαρτα ύδατα (ελαιόνερα), εκτάσεως περίπου 3.000 τ.μ., παρατηρήθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, πλησίον του αλιευτικού καταφυγίου Λιβανάτων.

Από την οικεία Λιμενική αρχή ενημερώθηκε ο αρμόδιος Δήμος για αποστολή συνεργείου καθαρισμού και μηχανημάτων ενώ το πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ που μετέβη στην ανωτέρω περιοχή εφοδιάστηκε με υλικά καταπολέμησης ρύπανσης, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Λόγω των επικρατουσών καιρικών συνθηκών, η ρύπανση μετατοπίστηκε στη ζώνη της ακτογραμμής και εν συνεχεία αυτοδιαλύθηκε.

Από τη Λιμενική Αρχή Σκάλας Αταλάντης, η οποία διενεργεί την προανάκριση, διεξάγονται έρευνες, σε συνεργασία με Α.Τ. Αταλάντης, για τον εντοπισμό του υπαιτίου.

==========================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω μεταφορές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 

-          81χρονου,από το λιμάνιτης Σίφνου στο λιμάνι της Σύρου,με το Ε/Γ–Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ»  Ν.Ν. 53 και

-          75χρονης αλλοδαπής, από το λιμάνι της Θάσου στο λιμάνιτης Κεραμωτής,με τοΕ/Γ-Ο/Γ «ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΘΑΣΟΥ» Ν.Π. 11234.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL