Εμπλοκή κάβου Ε/Γ–Ο/Γ «ΧΑΙ ΣΠΙΝΤ 5» στη Σύρο

Εμπλοκή κάβου Ε/Γ–Ο/Γ «ΧΑΙ ΣΠΙΝΤ 5» στη Σύρο – Πνιγμοί στο Μαραθώνα και το Ηράκλειο – Μεταφορά ασθενούς

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύρου, ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ–Ο/Γ «ΧΑΙ ΣΠΙΝΤ 5»Ν.Π. 11419,για την εμπλοκή κάβου στον άξονα ενός εκ των υδροπροωθητήρων κατά τη διαδικασία απόπλου.

Το πλοίο επαναπροσέδεσε στο λιμάνι της Σύρου ενώ με τη συνδρομή δύτη, πραγματοποιήθηκε η απεμπλοκή του κάβου. 

Κατόπιν επιθεώρησης από τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, το «ΧΑΙ ΣΠΙΝΤ 5»  απέπλευσε στις 13.45 αντί της 12.30 για το λιμάνι του Πειραιά, μεταφέροντας 381 επιβάτες.

=====================

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΣΙ» Μαραθώνα, 74χρονος.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες σήμερα, στο σημείο είχε μεταβεί προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Ραφήνας, διαπιστώνοντας ότι η μεταφορά του 74χρονου ήταν επικίνδυνη λόγω της μορφολογίας του εδάφους (απόκρημνα βράχια).

Άμεσα εκλήθη προς παροχή συνδρομής το σκάφος «ΕΝΤΥ» Λ.Ρ. 1005, χωρίς όμως να καταστεί δυνατό, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες, η μεταφορά του ανωτέρω λόγω του έντονου κυματισμού (Β 5-6 bf) και των βραχωδών ακτών.

Στις 13.40 προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής σε συνεργασία με στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης, μετέφεραν τον 74χρονο στην παραλία «ΜΙΚΡΟ ΣΕΣΙ».

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας. 

            =====================

χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΤΩ ΓΟΥΒΩΝ» Ηρακλείου, 41χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

         =====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι Πισαετού Ιθάκης στο λιμάνι Σάμη Κεφαλληνίας, με το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» Ν.Ι.459, 26χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL