Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα στην Πάτρα

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα στην Πάτρα – Πνιγμός στη Μάνη – Μεταφορά ασθενούς

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην πύλη εισόδου του νέου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, ένας 32χρονος αλλοδαπός οδηγός ημιφορτηγού οχήματος, διότι μετέφερε επιμελώς κρυμμένες, κάτω από τη βάση της καρότσας, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, χίλιες εκατόν είκοσι τρεις (1.123) κούτες, δηλαδή έντεκα χιλιάδες διακόσια τριάντα (11.230) πακέτα τσιγάρων, χωρίς νόμιμα παραστατικά κατοχής και διακίνησης, με σκοπό τη μεταφορά τους στο εξωτερικό.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το όχημα και η εν λόγω ποσότητα λαθραίων τσιγάρων κατασχέθηκαν.

=====================

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΟΡΜΟΥ ΒΑΘΥ» Μάνης, 80χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Γυθείου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κορίνθου για νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου.

=====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ–Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53, 08χρονη αλλοδαπή, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL