Μηχανική βλάβη Θ/Γ στο Αίγιο

Μηχανική βλάβη Θ/Γ στο Αίγιο – Ρύπανση στην Κεραμωτή – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς

Ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, έμεινε, απογευματινές ώρες χθες, το Θ/Γ σκάφος «EASYLIFE» σημαίας Κύπρου, με τέσσερις (04) επιβαίνοντες, ενώ έπλεε 1,6 ν.μ. από το λιμάνι του Αιγίου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε το Α/Κ «ΟΣΤΡΙΑ» Σ.Α. 243 με προσωπικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο ρυμούλκησε με ασφάλεια το σκάφος στο λιμάνι.

Οι επιβαίνοντες, είναι  καλά στην υγεία τους, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Αιγίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «EASYLIFE»  μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομισθεί βεβαιωτικό αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το σκάφος Νηογνώμονα.

=================

Ρύπανση από ψήγματα πίσσας, εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες χθες, κατά μήκος της παραλίας Κεραμωτής και σε μήκος ακτογραμμής 500 μέτρων.

Για το περιστατικό ο Λιμενικός Σταθμός Κεραμωτής, που διενεργεί την προανάκριση, ενημέρωσε άμεσα την αρμόδια υπηρεσία του δήμου  και ξεκίνησαν εργασίες απορρύπανσης, οι οποίες θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας.

================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, δυο αλλοδαποί διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

=================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, ένας αλλοδαπός διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

=================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Κιμώλου στο λιμάνι Πολλωνίων Μήλου, με το Ε/Γ–Δ/Ρ «ΔΕΛΦΙΝΙ ΙΙ» Ν. Λαυρίου 817, 15χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL