Εντοπισμός και συλλήψεις παράνομα εισελθέντων αλλοδαπών στη Σύμη και την Πάτρα – Παροχή συνδρομής σε Α/Κ σκάφος στην Κόρινθο

Εντοπισμός και συλλήψεις παράνομα εισελθέντων αλλοδαπών στη Σύμη και την

 

Πάτρα – Παροχή συνδρομής σε Α/Κ σκάφος στην Κόρινθο

 

 

 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύμης, για ύπαρξη πιθανόν παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών, στη νησίδα “ΝΙΜΟ” ν.Σύμης.

Κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης δια θαλάσσης με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και με τη συνδρομή ιδιωτικών Τ/Χ σκαφών, εντοπίστηκαν δώδεκα (12) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί σε ορεινή, βραχώδη, δύσβατη περιοχής της νησίδας “ΝΙΜΟ”, οι οποίοι περισυνελέγησαν με ασφάλεια από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύμης.

 

*****

 

Πέντε (05) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες

 

σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του

 

Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

 

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κορίνθου, για ακυβερνησία, λόγω μηχανικής βλάβης, του Α/Κ “ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ” Ν.Β. 1616, με πέντε (05) επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή “ΛΕΧΑΙΟΥ” Κορινθίας.

Άμεσα από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε το Α/Κ “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” Ν.Κ. 78, το οποίο ρυμούλκησε το “ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ” στο λιμένα Κορίνθου, όπου προσδέθηκε με ασφάλεια, ενώ ο απόπλους του απαγορεύτηκε μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κορίνθου.

 

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL