Εντοπισμός όπλου σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο Ηράκλειο

Εντοπισμός όπλου σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο Ηράκλειο – Συνέχεια ενημέρωσης για τη ρύπανση στην Κεραμωτή στις 06/8/11 – Μεταφορά ασθενούς

 

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «SUPERFASTXII» ότι μέλος του πληρώματος εντόπισε στο χώρο των κοινόχρηστων αντρικών τουαλετών, μέσα σε καλαθάκι, πιστόλι.

Άμεσα άνδρες της Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο πλοίο και παρέλαβαν το όπλο καθώς και έξι (06) σφαίρες των 32 mm.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.    

===============

Συνέχεια ενημέρωσης:

Από συνεργείο του Δήμου Νέστου με παρουσία στελεχών του Λιμενικού Σταθμού Κεραμωτής περισυνελέχθη η υπόλοιπη ποσότητα των διάσπαρτων σωματιδίων (πίσσα) κατά μήκος της ακτογραμμής της παραλίας, ενώ σε γενόμενες περιπολίες δεν διαπιστώθηκε ρύπανση αυτής της μορφής.  

===============

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε βραδινές ώρες σήμερα, από τις «ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ» Σκιάθου στον Πλατανιά Μαγνησίας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ-Τ/Χ «ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ» Τ.Σκιάθου 134, 50χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL